Friday, April 19, 2024

#blogmeet cu Einstein, Putin si Agatha Christie

By on 31 martie 2012 5 2025 Views

#blogmeet cu personalitati istorice importante la #Medias. Alaturi de Catalin, Istvan si eu au fost personalitati marcante din istorie sau contemporane : Einstein, Putin, Medvedev, Keira Knightley, Johnny Depp, Agatha Christie si altii.

Dupa cum v-ati dat seama este vorba de  expozitia intitulata “Mit, Fictiune si Realitate” gazduita de Muzeul Municipal Medias si care cuprinde aprox. 40 de lucrari ce fac parte din portofoliul Muzeului Figurilor de Ceara din Sankt Petersburg. Mi-au placut foarte mult figurinele si va recomand sa le vedeti neaparat.

La muzeele Madam Tussads din lume sunt cozi interminabile in sezon iar intrarea incepe de la 20 euro.  Am fost la Madam Tussads in Viena iar lucrarile sunt foarte apropiate ca si calitate si valoare. E o expozitie pe care nu trebuie sa o pierdeti.

Programul expozitiei este zilnic, inclusiv in weekend de la 9-17, iar pretul biletului de intrare este de 7 lei pentru adulti, 5 lei pentru copii si 4 lei pentru grupurile organizate. Mai multe fotografii de la expozitie :

 

 

  Medias
5 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.