Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Basescu, poporul si guvernul neperformant

By on 20 aprilie 2011 1 1673 Views

“Cum poţi să faci un stat social dacă economia, şi scuzaţi-mă că o spun, chiar poporul are performanţe limitate? Muncim 8 ore, când vom învăţa să nu mai lăsăm 3 milioane de hectare nemuncite. Că nu vin miniştrii să are pământul, nici să-l cultive. Când vom învăţa că decât să stau la cârciuma satului mai bine bag plugul în hectarul şi jumătate din spatele casei? Trebuie să ne hotărâm să fim performanţi!”, a spus, duminică, Traian Băsescu.
_____________________

 


Cum sa faci un stat social daca majoritatea companiilor de stat aduc pierderi de miliarde de lei si sunt neperformante ?  Cum se poate ca intr-o situatie de monopol de stat, Transelectrica sa inregistreze pierderi de miliarde ? Cum se poate ca televiziunea de stat care primeste bani de la fiecare dintre noi, sa aiba pierderi de milioane ? Cum sa cultivi pamantul daca statul nu te incurajeaza si nu te sprijina sa fie rentabil sa-l cultivi ?
Cum sa stimulezi performanta prin uciderea sectorului privat prin taxe, impozite si accize. Cum sa stimulezi poporul neperformant cand acesta are un nivel de trai scazut, plateste cea mai scumpa mancare din UE si lucreaza in conditii mizere.

Eu lucrez 12-14 ore pe zi, in sectorul privat si neguvernamental si sunt cat se poate de performant. Cei neperformanti sunt in sectorul public, pentru ca aduc prejudicii de miliarde ( nu toti, marea majoritate, in principal cine n-are monopol de stat) . Cine-i poate face performanti pe acestia ? Ce-i care ii conduc ? Cine conduce ? Guvernul si presedintia. Cine este neperformant ?

Sa traim bine !

 

Next Post

Caritate sau campanii de imagine ?!

26 aprilie 2011 0
1 Comment
  • Premierul a declarat ca va cere o analiza suplimentara pentru a vedea daca a existat sau nu o practica de monopol in majorarea pretului la carburanti . Solicit ANAF declansarea inspectiilor generale la societatile in cauza pentru a vedea daca veniturile reale din creserea preturilor sunt reflectate in profiturile firmelor si in taxele si impozitele platite la stat. Solicit si Consiliului Concurentei o analiza suplimentara pentru a vedea daca a existat o practica de monopol in majorarea preturilor a declarat premierul Boc.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.