Sunday, April 14, 2024
6 noiembrie 2018

Balansoarele pentru copii sunt sigure și simplu de folosit de către cei mici

By 0 662 Views

Dacă este să numim o activitate pe care micuţii o adoră, mai ales la vârste mici, aceasta este legănarea pe diverse tipuri de balansoar. Legănarea le asigură o activitate recreativă sigură și foarte plăcută, mișcările specifice îi ajută să se relaxeze, le stimulează imaginația și le permit să își dezvolte anumite funcții motorii.

Pe de altă parte, cât timp micuțul e într-un balansoar, părinții pot să își facă treburile, copilul e în siguranță și poate face ce îi place mai mult fără să se accidenteze, chiar în camera sa. Balansoarele moderne pentru copii sunt din plastic, au margini rotunjite, forme atractive, sunt viu colorate și ușor de întreţinut, de igienizat și de spălat.

Dimensiunile reduse și adaptate greutăţii și vârstei micuţului, simplitatea deplasărilor și a depozitarii balansoarelor, numărul mare de variante disponibile pe piața, iată doar câteva avantaje ale unui balansoar sau leagăn balansoar.

Preţuri mici și utilizare facilă

În funcție de ce are nevoie fiecare părinte se pot cumpăra balansoare cu baterii sau cu un cadru, acţionarea fiind bazată pe greutatea copilului, mișcările fiind asemănătoare cu cele ale unui leagăn.

Un balansoar sau un leagăn balansoar îi asigură micuţului confortul necesar și o activitate foarte plăcută, se poate pune și o pernuţă sub funduleţ pentru un plus de confort și siguranță.

Unele modele de balansoar au și sisteme moderne de siguranță cu centuri, pentru ca micuțul să nu cadă de pe ele și să se rănească. Mișcările imprimate balansoarelor sunt unele destul de simple, copilul se poate balansa fără să facă mare efort, poate să se liniștească și să se joace în voie cât dorește.

Noile tipuri de balansoare au și sunete sau sisteme de stropit, jucării ataşate pentru ca timpul petrecut pe balansoar să fie unul de calitate și cât mai interactiv posibil.

Micuţii pot să folosească toate accesoriile și funcţiile pentru a se distra și a reuși să facă o activitate plăcută și utilă pentru dezvoltarea lor.

Balansoarele au preturi destul de mici, se găsesc mereu în magazinele virtuale sau offline, rezistă foarte bine chiar și la o utilizare intensă și sunt foarte ușor de manevrat indiferent de vârsta micuţilor.

Magazinul online Miababy are în ofertă balansoare pentru toate vârstele

La Miababy, magazin online cu produse de calitate pentru copii și părinți, veți descoperi în această perioadă oferte bune la balansoare de toate tipurile pentru micuți. Puteți comanda, de pildă, balansoare moderne pentru vârste cuprinse între 12 și 36 luni, special construite pentru dezvoltarea unor abilitaţi diverse, de la motricitate grosieră și motricitate fină la încredere în sine și tot ce ţine de senzorial.

Balansoarele de la Miababy se pot folosi în interior și exterior, sunt sub formă de animăluţe drăguțe, sunt viu colorate, din plastic, foarte ușoare. Tratamentul anti-UV, sunetele integrate în anumite modele, sistemele de stropire din altele, prezenţa a două locuri, toate aceste caracteristici sunt integrate în produse de top de la cei mai buni producători.

Integrarea inteligenţei artificiale în structura site-ului permite obţinerea unei experiențe personalizate de shopping online de fiecare dată, se pot face sugestii și recomandări bazate pe toată activitatea avută pe site. Pe lângă produsele de calitate la Miababy mai găsiți și idei de cadouri și articole interesante despre dezvoltarea copilului, livrările sunt rapide, comenzile se pot plasa și telefonic sau online.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.