Tuesday, June 18, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Azi, plimbare cu bicicleta – Medias Bike Tours !

By on 14 iulie 2011 3 2311 Views

Azi, de la ora 18:30 va astept la o plimbare cu bicicleta pe traseul Medias – Ighis – Mosna – Medias. Traseul pe Google Earth mai jos. Intalnirea la ora 18:30 la digul Barajului Ighis. Casca obligatorie !

Tura de cicloturism face parte dintr-un program de circuite la bisericile si cetatile fortificate din jurul Mediasului pe care doresc sa le facem, sub numele generic de Medias Bike Tours, si care sa poata fi disponibile si cunoscute de catre turistii care sosesc la Medias.

3 Comments
  • Marius Co 13 ani ago

    Super tare initiativa!

    Bravos inca o data pentru o idee geniala. As fi venit fara dubii daca eram in Medias. Nu pot sa zic decat FELICITARI si mult succes in demararea acestui proiect. Toate cele bune!

  • Anamaria 13 ani ago

    Super!

  • […] Eu stiu ceva trasee, atat prin padure, cat si pe drum de tara. Anul trecut a avut loc o campanie “Medias Bike Tours”  foarte interesanta. Am aflat si eu de curand ca in Medias avem pista de biciclete. Cam scurta ( 1 […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.