Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Am donat sau m-au furat ?

By on 19 octombrie 2011 3 1741 Views

Avem urmatoarea situatie :

– automatul de parcare nu permite decat plata cu monede, iar suma minima este 1,5 lei. Aveti intotdeauna macar 1,5 lei marunti in portofel ? Eu nu, ca’s cam grei si de obicei nu-i iau, ca rest. In fine, nu de asta-i vorba, doar o paranteza.

– introduci in automatul de parcare niscaiva monezi si cand sa-ti dea bonul sa-l afisezi in masina…nimic…probabil ca a ramas fara hartie… ce faci ?

1. lasi masina fara tichet, iei amenda, contesti amenda, te poarta prin tribunale , poate castigi, poate nu

2. fugi la alt automat de parcare, dupa ce mergi la magazin sa-ti mai schimbi niste bani si mai platesti o data aceeasi suma insa constati aceeasi problema…nu iasa derbedeul de tichet desi apesi pe toate butoanele necesare si posibile

3. fugi la al treila bancomat, dupa ce mergi si mai schimbi niste hartii in monede, undeva la un chiosc, unde iti stramba vanzatoarea din nas, si totdeauna a treia oara e cu noroc, nu ?

Deci am donat bani pentru parcari ? Sau m-au furat ?

Nu e vorba de marimea sumei, ci de principiu. Si oricat de mica ar fi suma, nu am castigat-o nici la loto, nu am primit-o nici de la bugetul de stat sau vreun contract pe baza de cumetrie.

Next Post

Diacriticile dauneaza – NSIS error

27 octombrie 2011 7
3 Comments
  • Anamaria 13 ani ago

    Sa zicem ca se poate intampla sa ramana fara tichete, dar … asta sa fie un caz izolat, insa la noi nu e un caz izolat si dupa parerea mea se numeste furt!

  • Tibi R 13 ani ago

    Te’o furat Feri, am patit si eu aceiasi faza, deatunci parchez pe la gara pre pasarela, ori prin Tocile. Tipu cu care umblam du’pa tichete a fost amendat, eu fiind cu sotia care a ramas in masina a platit parcarea, am platit si eu parcarea la automat + plata ce am facut’o fara sa primesc tichet. Deci 1 parcare in oras m-a costat 4,5 lei.

  • Ionut Anisca 13 ani ago

    Subscriu la ipoteza furtului si la cea a dezinteresului general fata de client! Nu poti sa-i ceri omului sa care dupa el toata ziua un sac de maruntis. In plus, tot furt se numeste, de fiecare data cand ma taxeaza pentru toata ziua iar eu nu stau decat 5 min.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.