Sunday, April 14, 2024

Ai face un salt in trecut ?

By on 2 martie 2014 7 2102 Views

De curand, vizualizand multe fotografii cu Mediasul vechi, m-a cuprins si pe mine fascinatia calatoriei in timp. Parca m-as intoarce sa vad cum era centrul vechi, cum erau magazinele, cum erau restaurantele, hotelurile, cum  se imbracau oamenii si cu ce se deplasau, ce mancau si asa mai departe. Ma fascineaza simplitatea si in acelasi timp eleganta cum erau branduite magazinele. Daca ar fi sa aleg intre a merge in viitor sau in trecut, cu siguranta as alege trecutul. Parca e mai fascinant…

hangreweln

turnmedias

centrumedias

Tu ce ai alege intre posibilitatea de a face un salt in trecut sau in viitor ?

  Medias
7 Comments
 • Cristi Botoc 10 ani ago

  Da da vrei in trecut sa-ti pui la loto numerele corecte , sa iei milionu de euro si sa freci menta cu rulota prin lume :)) Da ca o sa schimbi prin presenta ta viitorul nu te gandesti?:)) Sau poate vrei sa faci tu cam toate descoperirile din ultima suta de ani :)) Cat despre viitor lasa ca-l traim .:)))

 • Feri Teglas 10 ani ago

  Pai as merge asa vreo luna, doua. Fara sa fac schimbari, doar sa constat si sa traiesc. Si m-as intoarce inapoi…:)

 • Anamaria Szabo 10 ani ago

  Si eu as alege trecutul ca in viitor oricum ajung 😉

 • Anamaria 10 ani ago

  Si eu as alege trecutul ca in viitor oricum ajung 😉

 • Dan 10 ani ago

  Trecutul pentru a vedea cu ochii mei realitatea de atunci, cea din cartile de istorie este denaturata de cei ce au realizato! Un om fara interventii majore, doar un fin observator!

 • ptz 10 ani ago

  Eu nu as merge in trecut. E drept ca si pe mine ma fascineaza calatoria in timp dar parca as folosi chestia asta pentru a vedea viitorul (sa vad daca il pot schimba). Adica, la ce te ajuta sa vezi ca inainte oamenii erau mai civilizati, nu erau atatia cocalari, manele si pitipoance? Cand te-ai intoarce in prezent cred ca ti s-ar accentua si mai tare ura pe care o ai fata de subiectele mentionate un pic mai sus.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.