Monday, May 20, 2024

Ada Milea si Bobo Burlacianu la Medias

By on 10 februarie 2012 2 1506 Views

          De Valentine’s Day, Restaurantul Traube ti-a pregatit un super concert alaturi de Ada Milea si Bobo Burlacianu. Marti, 14 Februarie, incepand cu ora 19, te asteptam la Restaurantul Traube. Pret bilet 40 lei, include meniu si un pahar de sampanie. Rezervari la 0269844898.

Next Post

Martisoare de Primavara

20 februarie 2012 3
2 Comments
  • Ionut Anisca 12 ani ago

    Ada Milea la Traube sau Despre sentimentul mediesean al mankurtului:
    Participant aseara la acest eveniment unic in Medias (caci sigur nu se va mai repeta vreodata in conditii similare) nu pot sa nu-mi exprim regretul de a fi asistat la un proces nedemn de jignire a unor artisti exemplari din Romania initiat de mankurtii locali, care, aparuti de nicaieri au reusit sa strice prin grosolania lor un experiment de arta contemporana. Din pacate, a fost pentru prima data (la aprox. 4 ani de cand am devenit locuitor al Mediasului) cand am simtit ca-mi este rusine de aceasta apartenenta pentru ca am avut onoarea sa fim in prezenta a 2 artisti extrem de creativi si de sensibili si nu am reusit sa-i tratam decat ca pe niste lautari la o nunta absurda de mahala.
    P.s. cuvantul rusesc mankurt defineste pe cel care a uitat ororile dictaturii, memoria, și-a uitat etnia. ◊ (p. ext.) persoană înrobită total și îndobitocită. “Cel care supraviețuia își pierdea complet memoria și devenea mankurt. Mankurtul era un rob perfect: nu cerea decât mâncare și ceva haine, executa orbește poruncile stăpânului, nu stătea cu nimeni altcineva de vorbă, și mai ales nu se gândea să fugă sau să se revolte.” R.lit. 9 II 84 p. 20.

  • […] am promovat ( si organizat impreuna cu colegii de la Traube) concertul Ada Milea si Bobo Burlaceanu la […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.