Sunday, April 14, 2024

A inceput regalul folk la Alba-Iulia

By on 11 noiembrie 2011 3 1736 Views

Alba-Iulia este capitala folkului in acest sfarsit de toamna, iar faptul ca sunt prezent full-time la acest eveniment, ca blogger oficial, ma bucura foarte tare.

Este o bucurie sa fiu alaturi de ceilalti reprezentanti ai “presei on-line”, bloggerilor Alex Ciucă, Auras Mihai Geambașu, Oltea Zambori, Vlad Dulea, Feri Teglas, Diana Câmpean si Ovidiu Sîrb, Bogdan Besliu si bloggerilor din Alba-Iulia.

Tocmai ce am venit de la cea mai tare conferinta de presa la care am participat, tinuta la Art Cafe Downtown. Cea mai tare datorita atmosferei informale si modului lejer cum s-a derulat.

 

Azi e ziua concursului despre care va scriam aici. Puteti urmari concursul pe www.folkalba.ro , unde va asteapta si 2 concursuri inedite.

Recitalurile din aceasta seara sunt : Alexandra Sidor, Vali Serban & Ziua de Maine, Adrian Ivanitchi, Poesis, Gyuri Pascu & The Blue Workers si vor avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia.

Un alt eveniment deosebit de interesant este “Declaratie de … iubire” – poezie, pian si chitara clasica la Centrul Cultural Italian – Biserica Romano-Catolica Sf. Anton de Padova.

Organizator: Consiliul Județean Alba

Parteneri în organizare: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Alba Mall, Art Cafe Downtown

3 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.