Thursday, May 28, 2020
16 noiembrie 2016

5 motive sa participi la cursul de fotografie stock

By 0 1895 Views

Te invit la cursul de fotografie stock pentru ca:

1. Inveti cum sa transformi fotografiile tale mai vechi, actuale  sau viitoare in bani, cu care poti sa-ti cumperi echipamente, carti de specialitate sau ce doresti tu. Preferi sa le lasi pe hard disk, sa nu produca nimic ?

2. Un alt castig extrem de important in fotografia stock este faptul ca inveti continuu, din motivele pentru care iti sunt respinse fotografiile si  din discutiile de pe forum.

3. Iti asiguri un venit pasiv. Sunt cazuri de fotografi cu o galerie de 3-400 de fotografii care castiga 100$ pe luna chiar daca nu au mai trimis fotografii de luni de zile.

4. Obtii sprijin efectiv in acceptarea pe agentiile de fotografie stock, prin alegerea celor mai potrivite fotografii de aplicare, in modulul 2.

5. Iti poti amortiza investitia in prima luna de activitate cu agentiile stock, daca acorzi timpul si importanta necesara.

Si al 6-lea motiv BONUS – Inveti cum sa vinzi si materiale video. Tocmai ce am vandut cu 24 $ acest video.

Inscrieri si informatii despre ce contin cele 2 module aici.

UPDATE: 16.11 – Nu mai sunt locuri la cursul de fotografie stock din 21 si 28, dar vom programa unul si in luna Decembrie, deci va puteti inscrie si discutam ulterior. Multumesc.

cat_as_photographer_by_microkey-d4ydm7b

Next Post

15 fotografii din tura in Piatra Craiului

30 noiembrie 2016 0
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.