Tuesday, June 18, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

2 proiecte ce trebuie sustinute

By on 11 martie 2016 0 2098 Views

Vreau sa va prezint doua proiecte care desfasoara campanii de strangere de fonduri in aceasta perioada si care, cred eu, merita si trebuie sustinute:

1. Alchimie – Marius Matache

Marius Matache doreste sa isi finanteze cel de-al doilea album, numit “Alchimie” si mai mult de atat, vrea sa demonstreze “că folkul poate mișca din nou mase, că poate fi mai mult decât un om și o chitară, că poate fi vizibil.”

“Pornind de la experiența primului album (bilanțul său este mai jos) și de la echipa formidabilă pe care o am alături pentru acest proiect (atât muzical, cât și managerial), am speranța că voi reuși să îmi îndeplinesc visul de a face din Alchimie un produs muzical la cele mai ridicate standarde.

Pentru a pune în aplicare acest plan, am nevoie de sprijinul oamenilor care cred în muzica de calitate, în muzicienii independenți ce vor să „rupă normele”, pentru că oricât de tare visezi și oricât de mult m-ar sprijini prietenii, un produs artistic de calitate e condiționat de bugete importante.” spune artistul Marius Matache.

Toate detaliile despre acest proiect le gasiti la http://alchimie.mariusmatache.ro/project/alchimie/.

2.  Transilvania Gastronomica – Food Culture Festival

Transilvania GastronomicăFood Culture Festival” celebrează și promovează cultura gastronomică autentică din sudul Transilvaniei prin organizarea a 13 evenimente. Acestea au loc în Sibiu, timp de trei săptămâni din perioada august—septembrie 2016.

“E vremea numai bună pentru ce vrem noi să facem pentru că produsele locale sunt în plin sezon și savoare, lucru la care ținem foarte mult.

Mâncarea sănătoasă e inima acestui proiect și o celebrăm ca atare: oferim produse de sezon din soiuri tradiționale, fără conservanți, aditivi, cu indice glicemic redus, iar dintre rețete nu vor lipsi cele vegetariene și vegane.” spune Cristian Valentin Cismaru, initiatorul acestui proiect.

Toate informatiile despre proiect si cum il puteti sustine la: http://crestemidei.ro/TransilvaniaGastronomicFoodCultureFestival

 

Transilvania Gastronomică – Food Culture Festival from My Transylvania on Vimeo.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.