Va scriam aici despre o campanie fooarte utila, prin care puteti castiga premii pe loc si un Ford KA. Sloganul campaniei este  “Ai reciclat, ai castigat!”.

Pentru ca sunt implicati si biciclistii in aceasta campanie, iar un grup de biciclisti echipati in verde, galben si albastru vor strabate  Mediasul in fiecare Sambata (7,14,21,28 Iulie) intre orele 10-13 pe traseul  Han Greweln, dupa zid, centru istoric, Soseaua Sibiului, str. Iuliu Maniu, str. Gravorilor si  str. Calugareni te invit la concurs.

Alatura-te pe bicicleta sau in plimbare grupului de biciclisti ai campaniei Colecteaza Selectiv, fa-ti o poza cu telefonul/aparatul/orice si trimite-o pe feri@feriteglas.net  si poti castiga prin tragere la sorti un kit pentru biciclisti: set termos inox+2 cani inox, haina de ploaie bila, bratara reflectorizanta, un set de materiale informative cu si despre colectarea selectiva.

Tragerea la sorti va fi in 29 Iulie.  Cei care pedaleaza alaturi de biciclisti au sansa dubla de castig, iar cei care ii zaresc si isi fac o poza cu ei, o singura sansa. Practic se va face un tabel in care numele participantilor pe bicicleta va aparea de doua ori si a celor pe jos o data, iar cu random.org vom alege castigatorii.

Succes !!