Sunday, June 24, 2018

Vreau și eu să găsesc un tort la comandă cu topping de relaxare!

By on 9 iunie 2017 1 617 Views

Când vine vorba de diversele forme de celebrare sau de aniversare, pregătește-te de pregătiri.

Și nu, nu e întâmplătoare formularea de mai sus.

Chiar trebuie să te pregătești înainte de a începe să te pregătești propriu-zis pentru respectiva petrecere. De ce? Din două motive:

  • Fie petrecerea se va ține la tine acasă, și trebuie să investești timp și energie
  • Fie petrecerea se va ține într-un loc neutru și va trebui să investești bani

Fiecare preferă una dintre cele două, sau o combinație a lor. Adică să fie petrecerea acasă, dar să aibă un ajutor plătit care să mai scadă din investiția de timp și energie.

Cam așa e cu torturile la comandă, de pildă. Elementul esențial al oricărei celebrări, fie că vorbim de o banală aniversare sau de petrecerea de 20 de ani de existență a firmei.

Dacă iei decizia să faci tortul în casă, spre exemplu, trebuie să ai în vedere investirea unui timp destul de îndelungat, mai ales dacă faci ceva puțin mai pretențios. Și a unor cantități imense de energie. Căci, nu-i așa, nu suntem toți cofetari.

De aceea, mulți preferă treaba cu torturile la comandă, ba chiar mai mult, recurg la comanda de tort online. Hai să vedem despre ce e vorba în cazul ăsta.

Cum comanzi online un tort?

Vorba celor mai în vârstă: pe ce buton apăs ca să aprind internetul?

Ei bine, cam asta trebuie să faci: să dai o căutare încinsă pe Google în căutarea tortului perfect.

Cum cauți?

Ei bine, tastând „torturi la comandă” sau „comandă tort online”, pentru a avea rezultate relevante.

De aici începe distracția.

Ce să alegi, ce să alegi.

O cofetărie online are prețuri mici, dar torturile arată deplorabil. Alta are un parfum de dolce vita și prețuri pe măsură. Unele folosesc ingrediente naturale. Altele doar zic că folosesc ingrediente naturale.

Nu e ușor să găsești ceva cu adevărat perfect în materie de torturi la comandă, adică: gustos, ieftin și natural.

Dar ești dator să încerci!

Care sunt principalele elemente ale unei cofetării cu torturi la comandă bune?

Ei bine, aici începe distracția.

Cu siguranță, nu există perfecțiune în nimic. Dar poți urmări câțiva parametri clari pentru a fi sigur că tortul la comandă pe care îl alegi corespunde, cu adevărat, standardelor tale:

  • Ingrediente 100% naturale! Nu cred că mai e nevoie aici de detalii în plus. Degeaba ai parte de o livrare de tort ieftină ca braga și arătoasă ca merele de aur, dacă gustul și calitatea ingredientelor lasă de dorit
  • Torturi la comandă personalizate. Gândește-te că vrei să adaugi un element personal la un eveniment mai inedit. Sau că vrei să faci o dedicație inedită pe tort. Trebuie să existe opțiunea de a personaliza tortul la comandă
  • Varietate decentă! O cofetărie online care se respectă nu îți va da niciodată 2-3 opțiuni de torturi și atât. Desigur, trebuie să ai opțiunea de a personaliza tortul sau chiar de a-l compune de la 0. Dar trebuie să existe și câteva zeci de opțiuni predefinite dintre care poți alege
  • Livrare rapidă! Chiar dacă te gândești din timp la el, poate va veni un moment în care ai nevoie de tort de pe azi pe mâine. Deci livrarea rapidă trebuie să existe ca opțiune
  • Multitudine de arome, creme, decorațiuni. Poate nu vrem același tort banal cu ciocolată și atât. Poate vrem ceva care să arate exotic. Sau fresh. Oricare ar fi opțiunea, trebuie să existe măcar câteva variațiuni de arome și creme pentru torturile create de la 0

Acestea sunt doar 5 elemente de care să ții cont atunci când alegi cofetăria online pentru tortul la comandă. Un exemplu care le conține pe toate 5 din online este Edulce.ro, care sunt cu adevărat profesioniști în ale cofetăritului.

Cu Edulce.ro poți ajunge într-adevăr, înainte de o petrecere cu tort la comandă, la relaxarea pe care o caută aproape oricine care are ceva de organizat.

  Diverse
1 Comment
  • Monica 1 an ago

    Foarte bun articolul, multumesc pentru recomandare 🙂

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.