Campania Medias Top Bloggers se adreseaza companiilor si bloggerilor din orasul Medias si imprejurimi si are rolul de raspunde nevoilor de promovare eficienta a companiilor si nevoilor de finantare/ rentabilizare a bloggerilor.

Dintotdeauna “Word-of-mouth” sau reclama “Din gura in gura” a fost cea mai eficienta metoda de promovare, cu mult in fata televiziunii, radioului, presei scrise sau outdoorului. Word-of-mouth se relationeaza tot mai mult prin word-of-blog intrucat blogul este un mijloc de comunicare accesibil tuturor cu o crestere exponentiala.  In luna mai, conform Zelist Monitor au fost publicate peste 250.000 de articole in blogosfera romaneasca.

Este o situatie win-win astfel :
Pentru companii :
– au o metoda eficienta si mai ieftina in comparatie cu celelalte canale de promovare
– au un sistem de feedback si review din partea bloggerilor care sunt obiectivi in raport cu serviciile si produsele lor

– isi pot creste traficul pe site-uri si in retelele social media

Pentru Bloggeri :
– primesc servicii/produse gratis pe care sa le incerce dupa bunul lor plac
– sunt platiti pentru a promova bannere sau a scrie articole

Cum participi la campania Medias Top Bloggers ?

1. Bloggeri :
– bloggeri care au ocupat locurile 1 la Medias Blog Awards 2010 vor fi contactati de catre initiatorul proiectului Medias Top Bloggers ( Feri Teglas, 0730.099.310, feri @ feriteglas.net  )
– ceilalti bloggeri care doresc sa participe la campanie vor contacta la coordonatele de mai sus initiatorul proiectului pentru a se inscrie in campanie. Sunt cateva cerinte pe care le veti afla in momentul primirii e-mail-ului.

2. Companii :
– companiile sunt rugate sa ia legatura cu initiatorul proiectului care v-a transmite mai departe bloggerilor prin e-mail campaniile

Pentru ce este potrivit proiectul Medias Top Bloggers la companii ?
– lansare produse noi
– deschideri de locatii noi
– promovarea unor oferte & discounturi
– promovarea evenimentelor

In plus Campaniile desfasurate prin Medias Top Bloggers vor ajuta la SEO site-urilor companiilor.

Descarca prezentare in format PDF !

Descarca bannere Medias Top Bloggers !

Vineri 8 Iulie se inchid inscrierile in Medias Top Bloggers. Daca vrei sa fi blogger in Medias Top Bloggers scrie-mi e-mail pana in 8 iulie 2011 ora 19:00.