romaniaInainte sa scriu despre ce am spus in titlu, as vrea sa clarific un aspect. Nu fac politica, nu agreez niciun partid. Sunt oameni foarte capabili in toate partidele, la fel cum sunt si oameni josnici. Una peste alta cred ca la noi nu exista doctrine, nu exista partide autentice. Stanga isi da mana cu dreapta, liberalii adopta legi sociale, socialisti iau masuri liberale, politicienii migreaza de la un partid la altul.

Nu cred in clasa politica, cred in principii. Principii de genul “Decat sa fiu marlan, mai bine pierd”. E pentru prima data, si multi sunt in cazul meu, cand m-am inflacarat si am fost cu sufletul la gura la niste alegeri prezidentiale. Cred in Iohannis presedinte, nu cred in ACL, PDL, PMP, PSD si alte partide inexistente doctrinar.

Dar altceva vroiam sa zic. Intotdeauna am crezut ca imnul Romaniei e putin defazat  si neactualizat, cu “Desteapta-te romane” acesta…De data asta sunt sigur. Romanul s-a desteptat, a iesit la vot, a iesit in strada cand fratilor din strainatate le-a fost incalcat un drept fundamental, a votat negativ cand au fost mintiti si manipulati si asa mai departe.

Sper sa nu fie ofensa nationala ce zic, dar putem, acum, sa schimbam linistiti imnul. Romanii s-au desteptat ! Respecte celor care au iesit la vot, au stat la cozi interminabile si si-au ales presedintele.

Iar dn-ului Klaus Iohannis si echipei lui, mult succes si fapte bune !