Ce intrebare ?! Cred ca publicul feminim in proportie de cel putin 80 % isi cumpara “hainute” de pe internet. Pentru ca sunt mai ieftine, mai variate si e comod sa stai in fotoliu sa navighezi printr-un magazin on-line cu multe multe rochite, pulovarase sau cizme. Cam asta-i mirajul shopping-ului on-line si pe buna dreptate.

Adevarul e ca s-au si deschis foarte multe magazine on-line de haine. Ca sa vina in intampinarea clientelei de shopping on-line s-au lansat asa zisele agregatoare, directoare fashion cu produse de brand. Foarte frumos si util. Vine iarna iti iei paltoane, vine vara iti iei costume de baie, vine Valentine’s Day si iti ei desuuri si lenjerii sexy. Si ce misto e sa le vezi pe niste modele care arata la fel de bine ca si tine :)))

Sau ai putea sa faci invers, sa-ti iei pentru vara, in toamna si pentru iarna in primavara, ca atunci sunt reduceri si lichidari de stoc. Dar mi-e greu sa cred ca ai rabdare sa porti hainele de abia desfacute din ambalajul curierului doar peste un an.