Sunday, June 24, 2018

Cum sa te lasi de fumat cu tigara electronica

By on 20 mai 2014 0 726 Views

Nu toti fumatorii vor sa se lase de fumat. Unora le place prea mult. Dar toti sunt constienti ca la un moment dat va veni si momentul sa se lase, obligati sau de buna voie. E mai bine sa te lasi de buna voie decat sa fi obligat de cine stie ce boala sau complicatie. Renuntarea la fumat este un act de vointa. Unii sunt mai puternici si se pot lasa usor, pentru altii e foarte greu sa o faca.  Jack London spunea “Sa te lasi de fumat e cel mai usor lucru, eu m-am lasat de vreo 1000 de ori pana acum”.

tigara-electronicaTehnologia ne ajuta inclusiv la renuntarea la fumat prin tigarile electronice.  Tigara electronica a fost inventat acum 3 decenii iar forma actuala e rezultatul dezvoltarii in timp si a aparut in urma cu 4 ani.  Cu siguranta ati vazut la prieteni tigarile electronice pentru ca s-au raspandit foarte mult in ultimul timp, fiind preferate si de vedetele de la Hollywood, precum Leonardo di Caprio, Kate Moss, sau Johnny Depp. Am multi prieteni care au trecut, partial sau total la astfel de tigari.  Tigara electronica este construita dintr-un  circuit electric controlat de un microccip, un atomizor si un acumulator cu lithium. In capatul acumulatorului se afla un led  care indicata cand tigara este activa.

Cum functioneaza tigara electronica ?

In momentul in care inhalati din tigara  incepe sa functioneze circuitul electronic. Nu este necesara o conectare manuala a circuitului inaintea inhalarii, acesta folosind o electrovalva care se declanseaza automat. Oprirea inhalarii va opri procesul de atomizare iar tigara va reveni la modul stand-by. Tigara eletronica se foloseste corect in pozitie orizontala, cu capatul lasat putin, pentru a evita scurgerea lichidului in cavitatea bucala.

 

Care sunt avantajele tigarilor eletronice ?

–  sunt mult mai putin daunatoare decat tigarile clasice

–  sunt mai confortabile, nu ard hainele, nu sunt periculoase

–  se gasesc in mii de arome diferite

–  sunt mai ieftine, daca faci un calcul o sa vezi

–  nu au mirosul neplacut de tutun al tigarilor clasice

– sunt mult mai confortabile, pot fi folosite in interior, in locuri nepermise pentru tigarile clasice

Sunt multe tipuri de tigari electronice, eu vi le recomand pe cele de la Sailebao.ro pentru ca este o companie de renume si oferta garantia unor produse originale si de calitate. Puteti gasi multe tigari eletronice contrafacute iar experienta folosirii acestora va poate descuraja in demersul dumneavoastra. De aceea va recomand sa fiti atenti cand achizitionati o tigara eletronica.

  Utile
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.