La inceputul lunii Iunie 2017 am lansat pe pagina de Facebook a proiectului MediasLive si pe profilul personal intrebarea “Cum ai caracteriza orasul Medias intr-un cuvant?” Am avut aproximativ 140 de raspunsuri pe profilul personal si 80 la postarea de pe pagina de Facebook. Ceea ce a rezultat este foarte interesant.

La comentariile de pe profilul personal aproximativ 50% din persoane caracterizeaza orasul ca fiind de suflet, romantic, minunat, misterios, magnific, frumos iar cealalta jumatate considera ca Mediasul este trist, sacrificat, varza, jalnic, furat, inert sau adormit.

Pe pagina de Facebook, majoritatea caracterizeaza orasul Medias ca si frumos, grandios, splendid, dar sunt si altii care-l considera imbatranit, anonim sau naspa.

Pana la urma fiecare are propriile asteptari si perceptii legate de orasul in care traieste. In acelasi timp fiecare e liber sa-si aleaga resedinta. Daca nu-ti place orasul, cauta locul care iti place. La fel si cu locul de munca, cu prietenii s.a.m.d. In toate sunt avantaje si dezavantaje, noi alegem daca ne concentram pe unele sau pe altele. Mai zic ca e bine ca atunci cand nu poti schimba situatia, sa-ti schimbi atitudinea.